BIRTHDAY GIVEAWAY NOVEMBER - Cerita Cinta Surirumah

Wednesday, 22 November 2017

BIRTHDAY GIVEAWAY NOVEMBER

hi there, ok mrs pip join giveaway lagi, kali ni giveaway dari mylittlepad-syifa sempena birthday dia. hadiah hadiah yang disediakan pun menarik. giveaway akan berlangsung dari 1/11 sehingga 31/12/17 . so banyak lagi masa kalau korang nak join .... tapi meh la join awal awal, nanti terlupa nak join kan kan kan .... kalau korang  nak join, better korang save banner kat bawah ni awal awal, kat blog mylittlepad-syifa, di larang segala bentuk plagiat, jadi mrs pip copy banner tu pun dari blog lain, muehehe ....



nak join giveaway ni, kena follow beberapa syarat yang ditetapkan, tapi tak lah susah mana pun syarat-syaratnya ....

1) FOLLOW Blog NabilaSyifa >>
https://mylittlepad-syifa.blogspot.my/2017/11/birthday-giveaway-november.html

2) FOLLOW Blog 3nurulscollection >>
http://3nurulscollection.blogspot.my/

3) LIKE page FB 3nurulscollection >>
https://www.facebook.com/3NurulsCollection.3NC/

4) FOLLOW INSTAGRAM 3nurulscollection >>

5) Tag 3 orang rakan Blogger anda, dan jangan lupa post entry mengenai Birthday Giveaway
Ini diBlog anda dan Linkkan ke page ini.URL Link >>
http://mylittlepad-syifa.blogspot.my/2017/11/birthday-giveaway-november.html

1)Shahida Kasihku Amani
2)Shikin Starlavenderluna
3)Lulu Kain Pasang

5) Sila nyatakan bagaimana anda tahu mengenai Birthday Giveaway ini dalam entry
blog anda.

mrs pip tau giveaway ni kerana ditag oleh rakan blogger Raydah Alhabsyi. lagipun mrs pip memang suka join segala contest / giveaway yang dibuat oleh bloggers, so boleh lah sambil join sambil berkenalan. 

6) Tinggalkan URL entry blog anda mengenai Birthday Giveaway Ini di ruangan comment.
Senang je kan? apa tunggu lagi? jomlah join Birthday Giveaway ni. 
Bukannya selalu buat pun.

Hadiah menarik menanti 3 pemenang bertuah!Hadiah adalah seperti berikut:

Hadiah Pertama:

1) Hadiah Misteri.
2) Tudung dari koleksi 3nurulscollection.
3) Fridge Magnet.
4) Kupon Diskaun Baucer beli-belah dari 3nurulscollection.
5) Tersenarai dalam Bloglist di Blog Nabilasyifa dan 3nurulscollection (setahun).

Hadiah Kedua:

1) Tudung dari koleksi dari 3nurulscollection.
2) Fridge Magnet.
3) Kupon Diskaun Baucer beli-belah dari 3nurulscollection.
4) Tersenarai dalam Bloglist di Blog Nabilasyifa dan 3nurulscollection (setahun).

Hadiah Ketiga:

1) Tudung dari koleksi dari 3nurulscollection.
2) Fridge Magnet.
3) Kupon Diskaun Baucer beli-belah dari 3nurulscollection.
4) Tersenarai dalam Bloglist di Blog Nabilasyifa dan 3nurulscollection (setahun).

so, jom join ramai-ramai.

cheers.

3 comments:

  1. Terima kasih tag sha.. Semoga berjaya mrs pip..

    ReplyDelete
  2. Best of luck, Mrs. Pip dan trima kasih kerana sudi tag saya..

    ReplyDelete