Segment Thank You, 200,000 Visitors - Cerita Cinta Surirumah

Tuesday, 31 October 2017

Segment Thank You, 200,000 Visitors

hi there, lagi seorang rakan Sabahan Blogger buat giveaway segmen. yang ni pula giveaway sempena the 200,000 blog pageviews dari blogger cantik manis Sii Nurul. all the best berblogging mrs pip ucapkan buat Sii Nurul. hope blog Sii Nurul akan terus maju ke depan T_T mrs pip kenal tau blog Sii Nurul ni melalui komuniti Sabahan Blogger.


mudah saja nak join segmen Sii Nurul ni ....

1. Follow Blog Sii Nurul
2. Like FBPage Sii Nurul
3. Copy Banner & Buat entry Bertajuk Segment Thank You, 200,000 Visitors
4. Klik >>SINI<< dan >>SINI<<
5. Publish entry dan tinggalkan URL kat komen.

kalau korang rasa nak join segmen Sii Nurul ni, klik banner kat atas tu. dan segmen ni akan tamat pada 2 Nov ni tau, kira macam segmen express juga ni, so cepat cepat join ....
  happy blogging everyone.

cheers.

14 comments:

  1. hahaha thanks Kak~~
    Yeaa mmg express pun kak.. ingatkan nak bwat 24hours GA.. tp takot ada yg tak ramai cgat yg join.. hehe ..

    yg nie senarai peserta ya
    http://ciknurul23.blogspot.my/p/senarai-peserta.html
    all the best hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. all the best tau buat segmen ni...

      Delete
  2. Gud luck MP, gud luck Jugak untuk Nurul ....

    ReplyDelete
  3. ganbatteeee dari segmen yang sama juga!
    https://itsnurulnajihah.blogspot.my/2017/11/segment-thank-you-200000-visitors.html

    ReplyDelete