SEGMEN BLOGGER AKTIF 2017 – MRSZACOM - Cerita Cinta Surirumah

Friday, 27 October 2017

SEGMEN BLOGGER AKTIF 2017 – MRSZACOM

hi there,

macam agak lama mrs pip menyepi dari join sebarang blog segmen. ni semua pasal nak minta approve adsense la, tapi dah nak masuk minggu ke-4, still tiada berita daripada google adsense ni, asyik2 blog still under review. hurm, lamanya nak menunggu keputusan lulus adsense ni :(( ... jadi disebabkan masih tiada berita gembira dari adsense, mrs pip nak happykan diri, so marilah kita ikut blog segmen dari kawan-kawan blogger ... blogwalking hari ni, memang femes blog segmen SEGMEN BLOGGER AKTIF 2017 – MRSZACOM , la hari ni hari last day rupanya ... phew, nasib baik sempat nak join :)) ...


kalau nak join, kena penuhi syarat syarat yang dah ditetapkan, so mrs pip copy paste syarat syarat penyertaan untuk senang korang nak rujuk ...


Syarat-syarat penyertaan:
1. Terbuka untuk blogger Warganegara Malaysia.
2. Follow blog Mrs Za Com
3. Like Page Mrsza Com
4. Like Instagram : Mrszacom Instagram
5. Buat satu entry bertajuk “SEGMEN BLOGGER AKTIF 2017 – MRSZACOM”
6. Copy banner di atas dan backlink kan ke entry ni. ( Penting )
7. Publishkan entry, dan hantarkan URL penyertaan pada ruangan komen

Ganjaran kepada peserta yang join segmen ini:
1 x Template Blogspot
2 x Topup Maxis / Umobile / Celcom / Digi dll
10 peserta bertuah akan dipilih untuk menjadi rakan bloglist utama di blog www.mrsza.com

Tempoh Penyertaan: 26/10/2017 – 27/10/2017 ( 11.59pm)

macam mana? senang tak syarat syarat yang ditetapkan? kalau korang teda FB ke, IG ke, boleh bgtau mrsza yang korang memang tak da FB or IG ... tu saja untuk happy blogging mrs pip hari ni ... adsense oh adsense, di manakah dikau? .... korang yang lulus adsense tu, berapa lama adsense confirm application korang eh? ni 2nd application tau, yang 1st time apply tu memang tak cukup syarat, yang 2nd time ni rasanya dah cukup syarat la kot, tapi still no news from adsense ...

apapun, have a nice day everyone.

cheers.

10 comments:

  1. goodluck! sha pernah apply sekali dan tak lulus, then apply lagi sekali alhamdulillah lulus. hehe penat jugak kena karang entry panjang panjang. sekarang dah lulus (baru beberapa hari) tapi masih menaip entry panjang pajang sebab terbiasa haha *komen pun jadi panjang jugak :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hope kali ni mrs pip lulus adsense...

      Delete
  2. hehe..adsense tu kena sabar tunggu.banyak kali minta nanti approve la tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hope mrs pip lulus adsense, penantian mmg menyiksa perasaan...
      hope google suka dan jatuh cinta dgn blog mrs pip ni.

      Delete
  3. Selamat bersegmen Mrs. Pip.. Semoga ada rezeki Mrs. Pip untuk AdSense juga 💕..

    ReplyDelete
  4. Goodluck! http://bit.ly/2gHC3zW

    ReplyDelete
  5. Hi !
    Happy Blogging ! Join too..jomm singgah semulaaa~
    http://nonasani.blogspot.my/2017/10/segmen-blogger-aktif-2017-mrszacom.html

    ReplyDelete