OCTOBER BOOK GIVEAWAY BY BLOG



hi there, join lagi giveaway ... kali ni giveaway OCTOBER BOOK GIVEAWAY BY BLOG SIQAHIQA, hadiah buku kalau menang. best juga kalau dapat buku free ni kan, jimat nak beli buku :)) wah gitew ... lagi lagi buku yg nak diberikan ni menarik perhatian untuk dibaca .... dan lagi best, buku yang nak diberikan ni bukan pre-loved (tapi kalau pre-loved, I terima dgn hati yang sukacita) , tapi buku baru you ols T_T .... siapa di sini suka baca buku? ok, kita geng *mrs pip baru juga berjinak2 membaca buku semula, setelah bertahun2 meninggalkan dunia bookworm ni ... jadi, jom join giveaway OCTOBER BOOK GIVEAWAY BY BLOG SIQAHIQA ... kenal tak blogger siqahiqa ni? mrs pip once dah melawat kat blog siqahiqa, memang melekat lah juga, blog dia cantik, gambar2 semua dia edit cantik ... I is impress *bilalah mrs pip nak jadi kreatif edit gambar ni mcm blogger sihahiqa ni? sobs sobs* ...


syarat-syarat untuk join October Book Giveaway by Blog Siqahiqa.

1. Follow blog Siqahiqa
2. Follow Facebook page BLOG SIQAHIQA [LINK]
3. Follow Instagram @haqisfila [LINK]
4. Komen mana-mana satu entri dalam blog ini.
5. Copy banner dan buat satu entri bertajuk “October Book Giveaway by Blog Siqahiqa”. (please backlink).
6. Publish entri anda dan tinggalkan link pada ruangan komen di sini.

Semua syarat wajib dibuat. Senang je kan? Tak sampai lima minit boleh lengkapkan semua syarat :) Giveaway ini akan berlangsung selama sebulan dari 12/10/2017 hingga 12/11/2017.

macam mana? senang jer kan nak join segmen ni .... yang join tu, gudluck juga tau ... jgn lupa klik banner kat atas tu .... yeah!

happy blogging everyone.

cheers.

2 comments:

Powered by Blogger.