GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN - Cerita Cinta Surirumah

Tuesday, 31 October 2017

GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN

hi there, kali ni mrs pip join sekaki segmen giveaway kawan sabahan blogger ni ... pewitttt, dah sepuluh tahun berblogging dah ... boleh tahan usia blog dah cecah 10 tahun, kalau ada anak dah masuk darjah empat ... sebagai tanda sokongan kepada miakassim.com, mari kita ramai ramai join giveaway miakassim.com ni. hadiah pun lumayan, memang awesome bila dapat $$$ kalau menang T_T


ada dua cara nak menyertai giveaway ni, satu melalui blog dan satu lagi melalui facebook. mrs pip join melalui blog, so kalau korang nak join melalui facebook, kena terjah entry post miakassim.com untuk segmen giveaway ni dan baca dengan teliti syarat-syarat penyertaan melalui facebook.

yang join melalui blog pula, mrs pip paste kan kat sini syarat syarat penyertaan untuk memudahkan korang nak rujuk:-

Cara nak sertainya mudah sahaja :-

Untuk penyertaan Blog:-

- Letak tajuk post GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN pastu copy image kat atas tu dan paste kat entri korang.

- Dalam post tu korang ceritalah serba sedikit tentang blog ni. Contoh? Cerita macam mana korang boleh kenal blog ni ... Ringkas-ringkas ja bah .. nda payah pun taip sampai 300 patah perkataan 

- Kemudian publish ja. Dan komen entri penyertaan korang di post ni. >>> klik banner kat atas tu untuk ke join segmen giveaway miakassim.com <<<

mrs pip kenal dan tahu blog miakassim.com ni once join komuniti Sabahan Blogger. dari situ baru tau oooooo, ramainya Blogger Sabahan ni .... dulu tercari cari juga ada tak blogger dari Sabah, coz sebelum tu cuma tau blog cik MV ... dan cik Mia ni ialah blogger Sabahan pertama bersua muka ketika menghadiri event kat Promenade >>>> boleh baca entry event tu kat sini <<< . mula mula jumpa tu memang segan, tapi kalau korang jumpa miakassim, dia ni seorang yang senang dibawa berbual dan suka senyum. mrs pip wish cik mia sukses berblogging dan all the best untuk miakassim.com .... 

happy blogging everyone.

cheers.

11 comments:

  1. Waahhh all the best Kak~~ sy pun nak join jugalah ..

    ReplyDelete
  2. Gud luck lagi MP...
    Pernah jugak jumpa Mia hari tu masa dia dtg KL. Peramah orangnya senang kata tak kekok kita bersembang gitu..

    ReplyDelete
  3. dsys

    https://belogsjm.blogspot.my/2017/11/giveaway-miakassim-dot-com-10-tahun.html

    ReplyDelete
  4. singgah dari giveaway yg sama
    http://cikcappuccinolatte.blogspot.my/2017/11/giveaway-miakassim-dot-com-10-tahun.html

    ReplyDelete
  5. Hai..singgah sini..datang dari GA yang sama..

    http://anumabdullah93.blogspot.my/2017/11/giveaway-miakassim-dot-com-10-tahun.html

    ReplyDelete
  6. Haloo Pip! tq sebab sudi join giveaway ni. Tunggu keputusannya 25hb ni :)

    ReplyDelete