Giveaway Besar Besaran By Intan Saffyna



hi there, wah meriah rakan rakan blogger ramai yang buat giveaway ... hadiah pula best best ... kalau sempat rasa semua mrs pip nak join segmen korang ... tapi tu lah busy memanjang kebelakangan ni, banyak sgt program sekolah kat playschool lil' Iman ... hari tu blogger Intan ada tinggalkan link kat petak komen mrs pip mengenai segmen Giveaway Besar Besaran By Intan Saffyna jadi rasa teruja nak join sekaki ... sebelum lupa, better lah join sekarang ... korang dah join tak Giveaway Besar Besaran By Intan Saffyna ?



kalau korang nak join, silalah klik banner tu .... nak tau apakah syarat2nya kalau nak join? meh baca syarat2 yg mrs pip dah pastekan utk korang ....


Buat Entry bertajuk : Giveaway Besar Besaran By Intan Saffyna
Letak Banner dan backlink ke blog ni
Wish Birthday: Beri pandangan tentang blog ni dan wish my birthday :)
Follow Blog : Intan saffyna, Hanis Masturina, Lokman Hakim, Hello Aiman, Aisya Ismail, PresentisGift
Like Pages : SINI
Follow Facebook : SINI
Follow Instagram : intansaffyna, saffynabeautyhq, hanismasturina, aimanabdullah, gelaktawa, aisyaismy, byaisyaismail, smartteddys, cjn.my
Follow Twitter : SINI, SINI,
Follow Google+ : SINI, SINI
Tag 2 Rakan (wajib dan pastikan mereka tahu)
Send link entry di ruangan komen.

Pandangan tentang blog Intan

Ni pandangan mrs pip la yer, bagi mrs pip, blog Intan ni sedap mata memandang, warna warna yang digunakan semua pun sangat sweet, macam orangnya juga :)) ... lepas tu tak rasa ada masalah loading atau lambat, so far mrs pip dtg melawat kat blog Intan, loading ok jer ... scroll hello kitty tu cute T_T

Wish birthday untuk Intan

Selamat hari jadi buat Intan, dan semoga Intan sentiasa dilimpahkan rezeki yang murah, sentiasa sihat dan gembira. dan semoga sukses dalam kerjaya dan juga dunia blogging T_T ....

Mrs Pip nak tag jeng jeng jeng ... siapakah yang bertuah itu? 

- http://www.sishawa.com/
- http://jombercontest.blogspot.my/

happy blogging everyone

cheers.


come and join Sushivid and get your 1st cash by sign up using the referral link.

1 comment:

Powered by Blogger.