First Giveaway Dari Ronaldmohoni.Com



hi there, rasa terpanggil untuk join segmen First Giveaway Dari Ronaldmohoni.Com ... quite sometimes tak join mana mana segmen. well, mrs pip sedang dalam proses apply Google Adsense, so korang faham2 lah yer, nak minta Google approve ni bukan senang, hari tu dah kena reject sekali, time tu tak faham lagi requirements mr.Google ... now dah ada kefahaman sedikit, so apply lagi semula ... dan salah satu requirement tu ialah entry post mesti melebihi 200 patah perkataan, jadi bertabahlah nak menaip at least 200 patah perkataan untuk setiap entry ... kalau setakat letak gambar, tiada entry, nanti mr.Google reject la pula! jadi, jom join First Giveaway Dari Ronaldmohoni.Com

mrs pip nak join segmen dari blog ronaldmohoni, blogwalking hari tu terjumpa blog ni sedang buat giveaway ... eh, baru tau, ronald ni berasal dari Sabah, cewah Sabahan Blogger la juga, so boleh join komuniti Sabahan Blogger lepas ni :))


syarat - syarat untuk menyertai giveaway ni pun simple jer, mrs pip paste kan kat sini untuk rujukan korang ...

Syarat-Syarat untuk menyertai Giveaway ini ialah:-
1) Sila buat post di blog anda, yang bertajuk First Giveaway Dari Ronaldmohoni.Com, copy paste banner kat atas nih di blog anda dan linkkan post First Giveaway Dari Ronaldmohoni.Com di post anda.
2. Sila follow blog Ronaldmohoni.Com.
3. Sila komen kedua-dua post ini, iaitu:-
Pertama: http://www.ronaldmohoni.com/2017/10/dapatkan-cashback-dari-shopback.html
Kedua: http://www.ronaldmohoni.com/2017/04/tukang-masak-jana-rm36380-secara-online.html


Hadiahnya ialah:-
1. Wang tunai Rm10 untuk 3 pemenang (ditentukan oleh cabutan tiket nombor peserta)
3. Kupon Reload Rm5 untuk 2 pemenang (ditentukan oleh cabutan tiket nombor peserta)
2. Top Refferal Rm10 untuk 1 pemenang (ditentukan oleh sistem statistik blogger.com)


First Giveaway Dari Ronaldmohoni.Com akan berlangsung dari 10/10/2017 hingga 10/11/2017 (sebulan).

jadi, ada sesiapa yang berminat nak join, korang klik banner kat atas ...

happy blogging everyone.

cheer.

4 comments:

Powered by Blogger.