SUPPORT ME!! Contest - Cerita Cinta Surirumah

Friday, 15 September 2017

SUPPORT ME!! Contest

hi there,

yeah! hari ni mrs pip nak join CONTEST ... hadiah memang best. kalau menang, I is senyum hingga ke telinga ... kalau tak menang, I is ok, support sesama rakan blogger .... moreover, yang buat contest ni ialah SisHawa, my blog designer, jadi Awa, here I am to support the contest, dan contest ni adalah kolaborasi antara SisHawa dan Kaymie dari blog POKUCU.COM ... Kaymie ni rajin up entry kat blog dia ...



kalau nak join, sila klik banner kat atas tu ya ... nak join pun tak susah mana, senang jer ... mrs pip sertakan syarat syarat contest ni , senang korang nak tau ...

SYARAT-SYARAT
  • 1 - Follow blog POKUCU.COM , SISHAWA.COM dan SISHAWADESIGN
  • 2 - Like fanpages rasmi POKUCUDOTCOM dan SISHAWADOTCOM 
  • 3 - Follow IG @Kaymieyarahman
  • 4 - Buat sebuah entry yang bertajuk SUPPORT ME!! Contest
  • 5 - Letakkan banner di atas ke dalam entry terbabit dan berikan pendapat, ulasan atau apa saja kata-kata yang bernas terhadap blog POKUCU.COM dengan seikhlas hati mengikut kreativiti masing-masing.
  • 6 - Publish entry terbabit dan tinggalkan link entry tersebut di ruangan komen post ini.

CARA PEMILIHAN PEMENANG
Para pemenang akan di pilih sepenuhnya oleh PokUcu sendiri dengan mengambil kira semua syarat-syarat yang telah di tetapkan tadi. Sekiranya blog ualls sudahpun mempunyai domain, ualls masih boleh ikut serta untuk cuba memenangi hadiah untuk tempat ke dua, ke tiga dan saguhati.

TARIKH PENYERTAAN
Contest ini akan berlangsung dari 15 Sept 2017 sehingga 15 Oktober 2017.

TARIKH PENGUMUMAN PEMENANG
Para pemenang akan di umumkan pada 20 OKTOBER 2017 - 25 OKTOBER 2017, InshaaAllah.

macam mana? nak join tak? jom join, kot kot korang yang bertuah ... contest ni berlangsung selama sebulan ... happening betul hadiah yang Kaymiey sponsor ni kan ...

cheers.

15 comments:

  1. Ni yang buat Awa makin sayang kat MrsPip ni.. hehe.. thanks a lot! :D

    ReplyDelete
  2. nak join jgak kalau berkesempatan. good luck Mrs.Pip :)

    ReplyDelete
  3. Jom join ramai-ramai, good luck to mrspip...

    ReplyDelete
  4. Good luck.. CikLa ada tag Mrs Pip di sini

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2017/09/comeback-giveaway.html?m=1

    ReplyDelete
  5. all the best mrs pip... cantiknya blog wajah baru ni... hehe

    ReplyDelete
  6. Nia singgah sini daripada contest yang sama, goodluck :)

    ReplyDelete
  7. Best of luck, sis.. Saya pun dah join jugak...

    ReplyDelete
  8. good luck :)

    http://aztieyshana.blogspot.my/2017/09/support-me-pokucu-contest.html

    ReplyDelete
  9. Singgah dari contest yang sama. All the best :)

    xoxo,
    http://missobsesi.blogspot.com/2017/09/support-me-pokucu-contest.html

    ReplyDelete
  10. Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    #jombercontest
    #kisahhidupku

    ReplyDelete
  11. SINGGAH BLOGWALKING DARI GIVEAWAY YG SAMA
    http://cikcappuccinolatte.blogspot.my/2017/10/support-me-pokucu-contest.html

    ReplyDelete