Segmen Bloglist Oktober-Disember 2017 + Mini Giveaway Ciklapunyabelog [dot] blogspot [dot] my - Cerita Cinta Surirumah

Tuesday, 12 September 2017

Segmen Bloglist Oktober-Disember 2017 + Mini Giveaway Ciklapunyabelog [dot] blogspot [dot] my

hi there,

ok, lama sangat rasanya tak join segmen GA ... thanks Shikin kerana tag mrs pip, kalau tak mesti dah terlepas pandang GA CikLa ni .... siapa yang tak join lagi segmen ni? jom la memeriahkan segmen CikLa, syarat2nya pun senang jer ...


mrs pip siap copy paste syarat syarat nya kalau korang nak join segmen CikLa ni ok ...

  1. Follow blog ni pada yang belum follow di SINI. Nanti cikla akan followback. 
  2. Follow g+ di SINI
  3. Follow twitter di SINI
  4. Follow Instagram di SINI
  5. Like fb page di SINI
  6. Buat satu entri ringkas yang bertajuk 'Segmen Bloglist Oktober-Disember 2017 + Mini Giveaway Ciklapunyabelog [dot] blogspot [dot] my'. Masukkan banner di atas dalam entri tersebut, kemudian linkkan ke entri ini. 
  7. Tag 2 orang rakan untuk join sama. Pastikan diaorang tau yang diaorang ditag. 
  8. Tinggalkan link entri korang di ruangan komen. Siap.

segmen ni akan berakhir pada 30 September 2017.

cikLa nak cari 10 blogger utk masuk bloglist dan 2 pemenang bertuah untuk diberikan cardigan. yeah! mrs pip suka cardigan, kalau dapat yang kaler grey tu memang awesome sangat.

jadi jomlah join ramai ramai, and wish me luck.

tapi, sebelum tu,, korang dah join tak HAPPY GIVEAWAY BY MRS PIP ? giveaway mrs pip akan berakhir pada 16/9/17 ... jom cepat2 join ...


Happy Blogging semua ...

eh, kena tag 2 rakan untuk join sama yang cikla punya segmen ... so mrs pip nak tag 2 blogger bertuah >>> sii nurul dan >>> msvelentine ....

cheers.

10 comments:

  1. Assalamualaikum.. Thanks sudi join dan support segmen +GA ni.

    Boleh check senarai peserta di sini

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2017/09/senarai-peserta-segmen-bloglist-oktober.html?m=1

    Good luck.. Happy blogwalking…

    ReplyDelete
  2. singgah sini , salam jumaat .

    http://thezafirahnazri.blogspot.com/2017/09/segmen-bloglist-oktober-disember-2017.html

    selamat berjaya .

    ReplyDelete
  3. Best of luck, sis..Moga2 ada rezeki untuk awak..

    ReplyDelete
  4. Salam. Tahniah awk terpilih duduk dalam bloglist blog cikla...

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2017/10/keputusan-segmen-bloglist-oktober.html?m=1

    ReplyDelete