Giveaway Paling Gedik, - Cerita Cinta Surirumah

Saturday, 23 September 2017

Giveaway Paling Gedik,

hi there,


bila nampak ramai rakan2 bloggers join GA paling gedik ni, terus tertanya tanya,, apalah yang gedik gedik ni kan ... mesti hadiah gedik la kot ... muehehe ... gatal tangan nak juga klik dan tengok GA ni, padahal baru appy adsense ... habislah kalau tak cukup 200 patah perkataan per entry, nanti adsense reject! tapi nak buat macam mana, dah GA ni memanggil manggil mrs pip suruh join :)) , jadi joinlah juga ........

syarat syarat penyertaan:

Bagi siapa yang nak join, langkah-langkah yang perlu anda lakukan adalah:

1. Buat satu entry bertajuk Giveaway Paling Gedik, letakkan banner di atas dan backlink ke entry ni. Nak tag sesiapa atau tidak, terpulang.
2. Follow blog ini>>> http://www.bajuwarnacoklat.com dan instagram ini>>> https://www.instagram.com/rraihnh/
3. Komen link entry yang korang buat tu kat entry ini sahaja. Di tempat lain gua tak terima.

mrs pip siap copy sekali syarat2 nya ok .. senang korang nak fikir bila tengok syarat syarat tu, nak join ke tak GA ni? korang tau tak hadiah gedik tu apa? ... memang cute kalau dapat sehelai. tapi korang kena klik banner kat atas tu, baru boleh tengok hadiah, mrs pip tak tempek kat sini yer, kena tengok sendiri hadiah yang bakal korang terima kalau menang GA ni ...

eh, cukup tak ni mengarang 200 patah perkataan? ... demimu Adsense, ku tabah menaip banyak banyak .... kalau kena reject adsense lagi, menangis lah kejap mrs pip ni, lepas tu kena apply lagi. korang lulus adsense senang ke tak? ... meh kongsi tips nak lulus adsense dgn mrs pip ... ni kali kedua apply ni ...

apapun, happy weekend and happy blogging everyone.

p/s: adsense, sila mencintai aku !

cheers.



7 comments: