Giveaway Comel By Syahirah Valiant - Cerita Cinta Surirumah

Wednesday, 27 September 2017

Giveaway Comel By Syahirah Valiant

hi there,


nampaknya bulan September dah hampir ke penghujungnya ... sekejapnya masa berlalu T_T hari ni baru ada kesempatan join Giveaway Comel yang dianjurkan oleh blogger Shahirah Valiant ... nampak tak planner kat atas tu? memang comel. kalau dapat seketul, yum yum yum ... seronoknya T_T

kalau korang nak, jangan tengok jer tau, kenalah join juga giveaway ni ... jom join ramai ramai ... syarat syaratnya pun tak susah mana ...

SYARAT-SYARAT SIMPLE

1. Follow blog Syahirah Valiant

2. Follow Instagram Nurul Pick Me Lifestyle

3. Like Fb Page Syahirah Valiant Dot Com

4. Klik SINI

5. Buat entri bertajuk "Giveaway Comel By Syahirah Valiant" , letak banner di atas serta backlinkkan ke sini.

6. Dah siap? Letak link entri korang dekat komen ye ^^

tapi tu bkan hadiah sebenar, kalau nak tahu yang sebenarnya apa yang korang akan dapat kalau menang giveaway ni, hah! tengok kat bawah ni, mrs pip tempek gambar untuk korang ...

 
see, 3 kotak harta karun milik cik Shahirah, yang akan diberikan kepada 3 pemenang bertuah. tengok pun dah nampak suka dengan isi kotak ni ... kalau planner yang suka berfilofax, mesti seronok kalau dapat seketul kotak mcm ni kan ... I is suka. I pun nak jugak!

wish me luck.

happy blogging everyone.

cheers.

12 comments: