First Beauty Box Giveaway by Us with Love ❤ - Cerita Cinta Surirumah

Thursday, 21 September 2017

First Beauty Box Giveaway by Us with Love ❤

hi there,


ok, siapa yang nak menang BEAUTY BOX ? hadiah bernilai RM250.00! ... gila superb tak superb kan ... so, kalau nak join, kena klik banner kat atas tu ... mrs pip tolong promo jer , muehehe ....

Kali ini MellyaMrs PipShafyqahAiraSyahirahValiant, dan Siqahiqa nak cari seorang pemenang beauty box bertuah. Yes bertuah! Sebabnya beauty box ni bukan biasa-biasa, memang meletop! hehe Nak ke? With simple conditions, korang wajib join giveaway ni sebab you could win this beauty box worth RM 250 (dalam box ni ada facial foam, toner, lotion, hair mask, facemask, liquid powder, dan macam-macam lagi), i think more! Dont worry, I will reveal the prize in the next post. But first, kena follow syarat dibawah ni 

Syarat :
Follow  Mellya dan para sponsors;

Follow Instagram:

Like page:


Done semua syarat? Tahniah ! Tapi belum siap lagi. Create entry "First Beauty Box Giveaway by Us with Love ❤" bonus pada yang CREATIVE dan letak link Facebook dan Instagram korang dalam entry tersebut. Senang nak check sapa yang tak jujur. hehe Nak di follow back, comment je mana2 entry yang korang berkenan 🤗

This giveaway starts now, 20 September 2017 until 20 October 2017.

Jom ramai ramai meriahkan giveaway ni , kot kot rezeki korang kan ...

happy blogging everyone!

cheers.

6 comments: