Biore Glowing Bright - Cerita Cinta Surirumah

Saturday, 30 September 2017

Biore Glowing Bright

hi there,

lama tak review produk ... kali ni mrs pip review pencuci muka yang mrs pip pernah guna ... mrs pip teringat waktu zaman remaja, my very 1st pencuci muka ialah Biore, waktu tu Biore mmg kira jenama popular dikalangan kawan kawan kitorang ... alah, dulu dulu kan bukan banyak produk mcm sekarang ni ... kalau tengok kat TV , asyik2 iklan yang sama kan ... kan kan ...

sekarang ni, Biore dah ada beberapa pilihan pencuci muka, hari tu mrs pip try Biore Facial Form Glowing Bright ... pencuci muka ni membersihkan muka, dan menghilangkan kulit kusam! wah, teruja untuk dicuba ... mrs pip mmg ada masalah kulit kusam :( well, I is malas , now HARUS rajinkan diri, NO MORE malas malas ... tengok, bila dah malas, kulit wajah langsung tak ceria T_T


dari apa yang mrs pip baca, pencuci muka Biore Facial Foam Glowing Skin ni mengandungi manik-manik hijau dan putih bersama ekstrak teh hijau yang membantu menghilangkan sel kulit mati dan menyingkirkan kotoran dan minyak yang berlebihan pada kulit wajah. Ianya mempunyai rumusan vitamin C membantu mencantikkan kulit agar lebih cerah dan menjadikan tona kulit lebih sekata dan kelihatan lebih sihat.

mrs pip beli kat Watson, harga pun very affordable. yang mrs pip suka selain menghilangkan kulit kusam, ialah bau pencuci muka yang menyenangkan mrs pip dan muka tidak terasa kering selepas menggunakan produk ni ...

kalau yang ada masalah kulit kusam, bolehlah cuba Biore Facial Foam Glowing Bright ni ... tapi mencuci muka sahaja tidak menjamin kulit kusam hilang sepenuhnya. korang kena juga rajin guna rangkaian penjagaan muka yang lain seperti toner dan krim pelembab ...

 stay beautiful everyone ....

cheers.

4 comments:

  1. wow... biore dah lama tak guna... bagus la klu dah up sml.... leh guna lak.

    ReplyDelete
  2. famous brand biore ni dari dulu lagi. semoga makin berseri mrs pip

    ReplyDelete