Dapat free gift sebagai Top Commentators dari cik Shikin

hi there,

hari tu bila cik Shikin tinggalkan mesej di kotak komen mrs pip "tahniah, kerana anda penerima 1 botol serum rambut daripada saya", wah terkejutlah juga, tetiba dapat freegift ... bila check kat blog cik Shikin ni, oooo baru tau rupa-rupanya mrs pip adalah diantara salah seorang top commentators Julai-Ogos 2017 kat starlavendarluna .... eh, tak sangka la pula, jadi top commentators pun dah hadiah!

then kemarin cik shikin wasap kalau kalau mrs pip dah terima tak serum tu? eh, tak terima lagi, mrs pip bgtau cik shikin coz pejabat pos kat sini kadang kadang lupa nak call brg sampai, so kalau ada tracking number senanglah sikit nak check ...

muehehe, cik shikin dgn pantasnya bagi tracking number n siap check kalau brg dah sampai ke tak, screenshot tengok brg dah sampai ... yeah! so tadi terus pi pejabat pos after hantar lil' Iman pigi sekolah ambil parcel ...

tada! dapatpun serum rambut tu.. rezeki di bulan ogos buat mrs pip ... happy sangat dapat serum rambut ni  .... thanks cik shikin, semoga murah rezeki selalu T_T



dan ni ialah hadiah kedua mrs pip dapat dari cik shikin tau, yang first hari tu dapat lipstick, memang awesome tau lipstick tu ... nak tau lipstick apa, boleh baca kat sini ....

Hadiah dari cik Shikin


cheers.

7 comments:

  1. Tahniah kak dapat hadiah. Hihi. :D

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah dan tahniah sis !!! =D

    ReplyDelete
  3. Tahniah! seronokkan dapat hadiah dari rakan blogger

    ReplyDelete
  4. Ana pun dpt juga. Alhamdulillah. Semoga terus murah rezeki shikin sekeluarga.

    ReplyDelete

Powered by Blogger.