yeah! BFF tersayang, cik Lizawaty dah kahwin T_T

hi there,

what a late entry!

hari tu mrs pip dapat undangan perkahwinan daripada sahabat baik mrs pip, cik Lizawaty Ballas ... eh, now dah jadi PUAN gitu T_T ... nikahnya pada 30/6/17, dan persandingannya pada 1/7/17 ... eh, tarikh persandingan tu sama dengan ulangtahun perkahwinan mrs pip yang ke-5 pula, kebetulan sangat ...


kali terakhir jumpa cik Liza ni, sehari sebelum new year hari tu, 31/12/16 ... nak tau story mori kitorang sehari sebelum new year tu, bolehlah KLIK SINI .... alhamdulillah T_T ....

bila Liza share gambar perkahwinannya di whatsapp, ya Allah, menitis airmata mrs pip, gembira sangat sahabat sorang ni dah kahwin ... gembira pasal sahabat dah kawin satu hal, tapi dalam masa yang sama, mrs pip sedih siap nangis bagai kerana tidak dapat menghadirkan diri di hari sahabat berbahagia ....

mrs pip sakit waktu tu, badan tak sihat, maybe pasal miscarriage tu kot (mrs pip pun tak tahu yang mrs pip dah keguguran time tu, no wonder badan tak sihat semacam) ... nak tahu cerita miscarriage mrs pip ni, boleh KLIK SINI ...

walaupun tak pergi memeriahkan majlis, mrs pip tetap nak post entry khas untuk Liza, nnt once kitorang dah 'senja' (insyaallah dipanjangkan usia), adalah kenangan kitorang nak tengok semula apa yang pernah berlaku pada waktu2 dulu kan , muehehe ...

apapun untuk Puan Lizawaty Ballas & En. Suami, selamat pengantin baru, dan semoga sentiasa berbahagia untuk selamanya hingga ke jannah ....

p/s: Liza, I'll try my best to visit you in Sipitang ya, have to treat you guys a nice lunch T_T Love you always my BFF & thanks for sharing all your beautiful wedding photos .^_^.

cheers.

4 comments:

  1. Syahdu kan bila bff dah kawen...hihi

    ReplyDelete
  2. suka tengok pelamin dia, simple tapi cantik. Anyway, harap akak dah sihat & kuat sikit sekarang. :)

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah.. Semoga jodoh mereka hingga ke syurga..

    ReplyDelete
  4. Tahniah untuk kedua mempelai, semoga jodoh mereka kekal hingga ke Jannah..

    ReplyDelete

Powered by Blogger.