Terima kad raya daripada KasihkuAmani

hi there,

yeah, kad raya pertama ! selepas lebih 10 tahun tidak mendapat sebarang kad raya :( .... nampak sangat pemberian kad raya semakin dipinggirkan ... kalau dulu, banyak kedai yang jual kad raya kan, even small kedai runcit pun jual ... tapi nowadays, hurmmmm .... memang sukar mencari kad raya kecuali kat kedai kedai buku atau hypermarket yang ada stationery section ...


kad raya ni mrs pip terima selepas menang peraduan hari tu kat blog kasihku amani  .... kad raya ni lama dah sampai, cuma baru hari ni berkesempatan nak buat entry .. comel ja kad raya ni , nak simpan buat koleksi + kenang kenangan ... bukan senang nak dapat kad raya daripada rakan blogger tau ... 

klik banne untuk join :)


cheers.

1 comment:

Powered by Blogger.