Senarai pemenang 'I AM BLOGLISTED BY MRS PIP #2'

hi there,

so, weekend ni buat apa? ada yang kerja, ada yang cuti kan ... just enjoy your day like any other day, hopefully :) ....

yeah! segmen bloglist sudah selesai, dan pemilihan pemenang pun sudah dibuat .... senarai bloglist bagi blog mrs pip untuk sepanjang Julai - Ogos 2017 ini dipilih menggunakan random.org sepenuhnya. dan sebelum tu, THANK YOU SO MUCH menyertai bloglist segment mrs pip hari tu 'I AM BLOGLISTED BY MRS PIP #2' ... 

ada followers lama ada juga followers baru, selamat berkenalan dgn yang baru, dan yang lama, stick with blog mrs pip 'ketat-ketat' ya :) .... so jom lihat, siapakah 10 yang terpilih itu!


BLOGLIST JULAI - OGOS 2017



dan memandangkan hari tu mrs pip ada bagitau kalau penyertaan melebihi 40, maka dua hadiah misteri akan diberikan, but since tidak mencapai target, maka hadiah misteri akan disimpan, NAMUN mrs pip memilih dua lagi penyertaan yang akan turut serta dalam bloglist ini ..... 

dan yang 2 dipilih untuk dimasukkan dalam bloglist ialah :-



dan sekiranya tiada segmen bloglist dibuat selepas bulan Ogos kelak, maka bloglist ini akan kekal sehingga segmen baru akan dibuat kelak T_T

tahniah buat 12 penyertaan yang terpilih! wish you ols rajin rajin update blog so that mrs pip boleh terjah blog korang selalu .... and happy blogging everyone. 

p/s: TUNGGU GIVEAWAY SEGMEN DARI MRS PIP YANG AKAN DATANG .... STAY TUNE TAU!

cheers.

12 comments:

  1. Alhamdulillah... Semoga meningkat ler kedatangan pengunjung ke blog kita semua...

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah mrs pipp. terima kasih buat segmen ni dan tahniah pemenang yang lain juga :)

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah, thanks Mrs Pip.. dan tahniah pada semua pemenang.. =)

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah ada juga melekat mrs pip. Tahniah pada yang lain

    ReplyDelete
  5. Tahniah slpd yg tersenarai

    ReplyDelete
  6. Tahniah kepada yg terpilih..
    Sorry Mrs. Pip, LZ terlepaslah pula segmen ni..

    ReplyDelete
  7. Thanks semuw yang join segmen mrs pip, dan thanks juga kepada semua yang very supportive .... stay tune untuk segmen mrs pip yang seterusnya .. insyaallah nak buat giveaway pula lepas ni 😊 ...

    ReplyDelete
  8. yeayyyyy tersenarai dalam bloglist! Terima kasih akak :D

    ReplyDelete
  9. Tahniah pada yang terpilih..
    Huhuhu.. Terlupa nak joint..

    ReplyDelete

Powered by Blogger.