Photobook kini memperkenalkan LITTLE CREATURES ; the new baby book + promo awesome sepanjang Julai 2017

hi there,

siapa peminat PHOTOBOOK? alaaaa yang boleh buat album bergambar sendiri tu .... lepas edit mengedit design mendesign, dah siap korang boleh upload kat photobook design korang dan tunggulah ketibaan cetakan album korang dengan penuh debaran ...

eh, tapi sebelum tu, kena beli Voucher Code (VC) Photobook dulu ok, coz nnt once dah upload, time nak purchase tu korang masukkan VC yang korang dah beli tu ... why VC kena beli awal awal pula? kan photobook dah kata 'BUY NOW CREATE LATER' ... VC ni korang beli time ada promosi, coz harga time ada promosi memang berbaloi berbanding harga asal.

nak tau bila ada promosi? korang boleh jer masukkan email korang kat mailing list di laman web photobook tersebut, so segala latest nesw mengenai photobook tu korang akan tau T_T



Bulan Julai ni, photobook memperkenalkan tema terbaru mereka iaitu 'LITTLE CREATURES'.... eiiii, geram tengok design cute giler ni, sesuai untuk yang nak buat album bergambar untuk anak anak kecil korang T_T ....


atau maybe anak anak korang dah besar, tapi gambar gambar baby banyak korang simpan kat laptop atau smartphone, so why not pilih gambar kegemaran korang, dan buat album bergambar ... boleh letak caption yang awesome lagi superb, so lagi sepuluh tahun akan datang, walaupun anak anak dah semakin besar waktu tu, still ada kenangan album bergambar tu kan dan caption yang korang buat tu akan membawa korang kepada kenangan lama sewaktu membesarkan your baby kan ...



banyak yang korang boleh buat di photobook ni ... bukan setakat album bergambar, tapi boleh buat barang lain juga, seperti Baby bags ... boleh buat gift untuk your baby 1st year birthday party kelak!
sekarang ni ada promo gift bags dengan code promo PRECIEUX , dapat 55% diskaun. dan banyak promo lain lagi, mrs pip dah siap siap include photo with all the promo code di bawah ni ...

korang nak pilih buat readybook, bingkai bergambar, notebook, mug, coaster atau handphone casing pun boleh ...





jadi, yang berminat nak design sendiri koleksi photobook untuk kenangan anda bersama anak kecil anda, jangan lupa guna promo code tau untuk dapatkan harga yang awesome. dan lagi satu, bolehlah pilih design 'LITTLE CREATURES' juga :) ...

nak terjah lawan web rasmi photobook, boleh layari PHOTOBOOK.COM.MY ....

daftar akaun anda terlebih dahulu, dan kemudian bolehlah mula menggunakan photobook ni ... satu lagi, nak tengok apa yang mrs pip dah kongsikan entry2 tentang photobook sebelum ni, boleh lah KLIK DI SINI.

p/s: kalau ada pertanyaan tentang photobook ni, bolehlah letak komen di ruang komen di bawah, insyaallah mrs pip akan jawab pertanyaan korang nanti ...

sekadar perkongsian, harap bermanfaat.

cheers.

1 comment:

Powered by Blogger.