Menang mini giveaway JMBELOG #2

hi there,


yeah, hari tu mrs pip terpilih sebagai salah satu pemenang mini giveaway JMBELOG #2 ! .... TQ JM.... hadiahnya ialah topup kredit handphone, tapi malangnya handphone mrs pip ni post-paid, so hadiah mrs pip tak claim, it's ok ... fun and happy bila join GA dan lihat nama tersenarai sebagai pemenang ...

selain mrs pip, ada dua blogger lain yang tersenarai sebegai pemenang juga iaitu sayyidahnapisah dan penselduabee ... tahniah awak berdua! .... now mini GA JMBELOG sudah berlangsung siri #4, korang dah join belum? .... nak join pun sangat mudah, just letak link korang kat mini GA tu dan nyatakan apa korang rasa tentang blog JM ... simple sangat ... tak perlu buat entry ....

jom terjah mini GA JMBELOG #4 DI SINI sebelum tamat pada 26/7/17 jam 3pm ...

cheers.

13 comments:

Powered by Blogger.