Esok hari terakhir segmen 'I Am Bloglisted by Mrs Pip #2' + Contest mudah SGShop di FB dan IG

hi there,



esok 20/7/17 hari terakhir untuk join bloglist segment mrs pip T_T .... mrs pip nak bloglisted 10 senarai blog terpilih secara rawak untuk duduk dalam carta bloglist sehingga bulan Ogos tahun ni, dan ................. sekiranya melebihi 40 penyertaan, ada hadiah misteri diberikan kepada 2 pemenang bertuah T_T .....

sehingga hari ni tak sampai lagi 40 penyertaan :( .... so apa kata jom memeriahkan bloglist segmen mrs pip ni ... syarat pun senang jer nak follow , muehehe.

syarat - syaratnya:

1/ join blog mrs pip 
2/ join Google+ mrs pip ....

tu saja 2 syarat mudah ....

yang optional nak join ok, tak join pun ok , follow twitter mrs pip @mrspip18

mau join? Klik BANNER DI ATAS


satu lagi, mrs pip nak sharekan contest mudah SGShop di FB dan IG .. jadi sesiapa yang sudah membeli belah di SGShop tu dan parcel sudah diterima, better korang join contest ni, kot kot rezeki kan .... hadiah pun lumayan T_T

mrs pip tak sempat la kot nak join contest ni coz barang SGShop baru order last 2 days, sea shipping pula tu, mau sebulan la kot baru sampai .... wish you ols luck join contest ni.

eh, tapi jgn lupa join bloglist segment mrs pip ya ... esok last day 20/7/17.

cheers.

2 comments:

Powered by Blogger.