Our Raya Aidilfitri 2017 - Cerita Cinta Surirumah

Thursday, 29 June 2017

Our Raya Aidilfitri 2017

hi there,

seronok tengok gambar gambar raya korang semua ... happy, ceria, sedondon, berwarna warni .. semua ada ... tahun ni hajat dihati nak raya bertema grey, konon lah kan ... tapi rancangan raya tahun ni tak berapa nak menjadi ...

walaupun tak beraya sakan, biskut raya pun buat ala kadar saja *mrs pip tak berapa sihat, and moreover doktor nasihatkan jangan banyak bergerak coz of spotting problem*, kek raya plan nak buat 4 jenis kan, tapi sempat buat 1 jenis saja,  but still, we are happy celebrating raya together ...

and many thanks to mr.Husband yang banyak membantu siapkan semua biskut n kek raya, juga jaga anak2 time mrs pip tak sihat, and sediakan makan minum semua ...

nak bergambar sekeluarga, terpaksa minta bantuan monopod,
lepas ni better beli tripod T_T

1st day raya, mr.Husband balik dari sembahyang aidilfitri kat masjid berdekatan, kita terus snap gambar bersama ... tau sangat, kalau tak snap gambar, meaning mmg tak kan ada gambar kenangan raya kitorang ...

since tema grey tu tak menjadi, tak sempat nak shopping raya sangat, so kita just pakai whatever in the closet. tak dapat nak grey sangat, carilah whatever mrs pip dapat mix n match with grey ... tema bertukar ke hijau bebas + a bit of grey .. ada sedikit grey pun jadi lah , ngee.  and thanks to our divider wall yang kaler grey tu kan, jadi background untuk bergambar ...

and banyak2 gambar, ni sekeping ja yang agak decent, yang lain2 tu tak sesuai ... our lil' armies tak reti nak duduk diam depan kamera ...

apapun, mrs pip harap, raya tahun ni raya korang yang penuh keceriaan dan kegembiraan ...

selamat hari raya aidilfitri 2017 dari mrs pip dan keluarga.

cheers.

6 comments:

  1. Replies
    1. Thanks dear :) Selamat hari raya jugak.

      Delete
  2. Salam Aidilfitri Mrs Pip..
    Tak sedondon dan bertema pun takpe..
    Yang penting bersama..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Sha ,
      betul la Sha, yang penting bersama ...
      cheers ...
      eh, Salam Aidilfitri juga.

      Delete
  3. Selamat Hari Raya kak Pip 😄 Comellah tentera kecil kak Pip 😱😍

    ReplyDelete
  4. Selamat hari raya buat Mrs Pip sekeluarga.

    ReplyDelete