Giveaway RM1000 By Solehah Shamsuddin & SGShop Malaysia

hi there,


mrs pip sekali lagi menjebakkan diri untuk join credit giveaway daripada SGShop, dan kali ini credit giveaway SGShop dibawakan oleh blogger Solehah Shamsuddin. mari ramai ramai meriahkan segmen credit giveaway ni, nak join cuma klik banner sahaja.

syarat penyertaan pun sangatlah mudah ... jom jom pakat pakat join ramai ramai ...

Username SGShop || mrspip
Id Blog || Mrs Pip
Facebook || Fied Hafi
Instagram || @mrspip18

p/s: semua syarat WAJIB follow ok, kalau tak penyertaan dibatalkan ...

wish me luck.

cheers.

7 comments:

  1. all the best tau sis !!! ju pun mcm mau join lagi ni xD

    ReplyDelete
  2. hi, saya datang singgah sini.. good luck :)

    ReplyDelete
  3. Terima kasih join. Saya dah update link peserta di entri GA saya. Nanti check semula syarat2 ye.

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum,
    singgah blogwalking dari GA yang sama

    https://lovelysunshine93.blogspot.my/2017/06/giveaway-rm1000-by-solehah-shamsuddin.html

    ReplyDelete

Powered by Blogger.