Giveaway RM1000 Shopping Credit SGshop Malaysia By Cikzacom

hi there,

last minute join entry SGShop T_T

kali ni dibawakan oleh blogger cikza.com .... tarikh tutup tinggal sehari saja lagi, esok 31/5/17 ...


kalau nak join, klik banner di atas ... tapi sebelum tu, make sure penuhi segala syarat T_T korang dah daftar kat SGShop ? saya sudah, guna username: mrspip ....

kalau mrs pip menang voucher RM100 tu, mrs pip nak shopping beli geometric carpet utk kediaman mrs pip ...


see, harga cuma RM47.92
ni bukan boleh beli satu, tapi dua carpet ...
wow! memang harga affordable sangat ...

anyway, wish me luck ya.

cheers.

10 comments:

Powered by Blogger.