Segmen : Seorang Syed Nak Bloglist!

hi there,

seorang lagi rakan blogger buat segmen nak cari bloglist ... so haruslah join ....


nak join, klik banner di atas ....

tapi kalau nak join, kenalah penuhi syaratnya tau ...

Syarat-syarat untuk sertai segmen "Seorang Syed Nak Bloglist!"

1. Anda haruslah mempunyai blog yang aktif

2. Follow blog  Seorang Syed 

3. Follow Google+ Seorang Syed 

4. Buat satu entry di blog anda bertajuk "Segmen : Seorang Syed Nak Bloglist!"

5. Nyatakan kenapa anda mahu berada di dalam bloglist Seorang Syed dan tulis short review tentang blog Seorang Syed (kalau nak tulis panjang pun no hal)

6. Jangan lupa letak banner segmen aku di atas dan back link kepada blog ini

7. Comment entry penyertaan di bawah 

nuh
hohoho .... kena jawab soalan no.5 la pulak ....

kenapa mahu berada di dalam bloglist Seorang Syed?

eh, siapa tak nak masuk bloglist kan ... haruslah nak! bukan saja boleh dapat trafik, tapi boleh dapat lebih ramai kenalan bloggers ... 

short review tentang blog Seorang Syed

since selalu juga melawat blog Seorang Syed, selain bercerita tentang kehidupan peribadi Seorang Syed, blog ini juga memberikan informasi berguna kepada pembaca seperti entry kebabom beliau, 5 sebab kenapa IPG menjadi pilihan. serius tak terfikir pun hal mcm ni, lepas baca entry tu baru rasa "alaaaa kenapa saya tak pilih jadi cikgu dulu?" .... selain tu blog ni juga mengupas hal hal yang diluar jangkaan, contohnya entry photographer dibayar murah dan tak berbaloi .... eh, korang baca entry ni kan, terus rasa berterima kasih kat incik jurugambar, tanpa mereka tiadalah memori indah yang boleh dikenang dilihat menerusi album gambar kan ....

so bloggers, jom ramai ramai join segmen bloglist Seorang Syed.

cheers.


No comments:

Powered by Blogger.