I am bloglisted .... dan akhirnya aku faham kenapa ada segmen bloglist ni ...

hi there,

yeah, bloglisted juga blog mrs pip ni selama 3 bulan bermula April ni hingga June nnt ....thanks blogger SK ....


Jom kita lawat blok SK yang cute ni ..

dulu selalu mrs pip tertanya tanya, eh kenapa ramai blogger buat segmen bloglist aaaa? ok, pasti nak tambah follower .... rasanya tu bukan yang utama, then ooooo bagus juga segmen bloglist ni coz boleh kenal ramai bloggers kan ...

Tapi, rupa rupanya, segmen bloglist ni apa POWER tersendiri ... betul2 di luar jangkaan mrs pip ... nak tau apa hebat ttg bloglist ni?

jom kita terjah blog sis hawa, hari tu sis hawa buat entry pasal bloglist ni tau, mmg WAJIB baca lah, lagi2 blogger baru mcm mrs pip ni ... KLIK ENTRY TU DI SINI ...

sekadar perkongsian ...

cheers


No comments:

Powered by Blogger.