Lil' amin main masak masak... masak apa tu? - Cerita Cinta Surirumah

Friday, 21 October 2016

Lil' amin main masak masak... masak apa tu?

hi there,



Jgn ingat anak perempuan ja reti main masak masak.....

anak lelaki pun, malah lagi advanced bermain...

Mana layan alat mainan masak masak tu,  mesti pakai alat yang real!

Tengoklah lil' amin,  bab main masak masak mmg salah satu peberet permainan dia, berbeza dgn lil' iman yg tak berapa nak layan main masak2 ni....


mrs pip beli ni one set thru mysale.com...

received few weeks ago gitu,  so time mrs pip mau unpacked set ni, lil' amin ternampak,  then terus sambar sambil cakap

"main masak masak"

bila mrs pip cakap yg ni bukan amin punya, start la mulut muncung dia tu... 

grrrrrrr..... 


yang ni brand bergHOFF dari Jerman, high heat resistance, and satu set ni rm30... 

mrs pip beli untuk mr. Husband ekceli coz tiap kali masak,  mr. Husband cakap lagi best kalau masak guna senduk nylon... so far cuma ada 2pcs di dapur,  ni beli extra la moreover harga pun murah... 

and mrs pip dah sembunyikan set ni dari pandangan lil' amin selepas dia siap main haritu,  kalau tidak mesti dia mau main lagi dgn senduk2 ni... haish! 

muehehe,  cheers. 




No comments:

Post a Comment