5 entry terhangat di bulan September 2016

hi there,

huhu, hari tu kan memang plan la sangat mau pigi pulau, tapi tiba tiba seminggu tu hari hari hujan siap ada angin kencang kan kan kan .... punyalah sedih, memang cancel terus rancangan untuk pergi pulau ... dah lah memang plan nak pigi pulau dengan kawan baik mrs pip, tapi kita cuma mampu merancang la kan, yang MAHA KUASA adalah penentu segalanya ... so my friend , Fran , we'll go out next time ja la ok .... muah muah ...

sepanjang bulan September 2016 ni, 5 entry terhangat adalah .....

#1

Beli pam susu Autumnz Bliss yang murah dari LAZADA


#2

Pengalaman pumping breastmilk menggunakan pam susu jenama AUTUMNZ yang best!


#3

Susu Frisolac Comfort untuk bayi yang sukar membuang air besar + baby colic + bayi yang selalu kembung perut


#4

Pahala buat seorang isteri


#5

Set berpantang Jamu Selapan Mustika Ratu + Tungku Herba + Losyen Yusmira Pati Halia

since hajat untuk pergi pulau tu terbatal, so untuk BALAS DENDAM tak dapat pigi pulau, mrs pip layan PERASAAN tengok DOTS (Descendants of the Sun), serius korean drama ni BEST! since we have no astro la kan, so memang mrs pip ketinggalan zaman! mrs pip beli CD DOTS, ada 16 episod kan, harga CD RM28.00 .... mrs pip memang a big fan to Song Hye Ko since Autumn in My Heart , and DOTS buat mrs pip terubat rindu dengan Song Hye Ko ... as always, Song Hye Ko tampak jelita ...

and her partner Song Joong Ki, mrs pip no comment, memang suka juga dengan Song Joong Ki since dalam drama dia the Innocent Man dan Sungkungkwan Scandal .... muehehe.


kalau korang tanya part mana yang mrs pip paling suka, serius semua part / scene mrs pip suka, tapi yang naik lori ni PALING mrs pip suka .... sweet-comedy-romantic-serius ... semua all in one!

apapun, have a nice day everyone!

cheers.


No comments:

Powered by Blogger.