Ada hati nak beli Samsung Galaxy Note 7 ... tapi ??? - Cerita Cinta Surirumah

Monday, 22 August 2016

Ada hati nak beli Samsung Galaxy Note 7 ... tapi ???

hi there,

hurm .... baru ja berfikir fikir nak beli a new smartphone ... hajat di hati tu mmg nak sangat rembat Huawei P9 Plus , hohoho!  kemudian tu fikir balik , eh better beli Samsung Galaxy Note 7 takpun Oppo F1 ... aduhai, pilihan oh pilihan ... kemudian gatal hati nak beli iPhone la pula ...

eh, tapi tadi terbaca entry pasal Samsung Galaxy Note 7 di entry Ben Ashaari, klik la sini ... ada komen negatif dari pengguna Samsung Galaxy Note 7  ... ni yang buat pre-order hari tu kan, Samsung Note 7 dah delivered kat customer yang buat pre-order sebelum ni ...

yang Oppo F1 tu pun hari tu open for pre-order kan ... bukan main lagi gambar selfie Nora Danish tu, nampak mmg cantik ... Ayda Jebat pun cantik juga ... eh, Ayda Jebat ni dah jadi duta untuk Oppo F1 juga ka? ....

since review Sambung Galaxy Note 7 mengecewakan by user yang dah received smartphone dorang ni , better wait and see apa pula review pengguna yang receive Oppo F1 dorang kelak .... kalau review BEST, nnt boleh fikir juga sama ada Huawei P9 Plus or Oppo F1 ...

iphone 7? ... hahaha .... iPhone best juga, tapi yang latest iPhone 7 ni, kena tunggu review pengguna ... tapi mrs pip maybe takkan guna iPhone la kot,mcm not into me la ....malas nak SYNC lagu dalam iTunes di laptop masuk iPhone ... muehehe ....

kalau korang nak cari DIY photobooth props,
bolehlah cari di LAZADA ...
harga pun affordable.
yang mrs pip beli ni, harga 18.20 for 31 pcs

Samsung oh Samsung .... mrs pip maybe akan STRIKETHROUGH kot jenama SAMSUNG ... maybe tak nak la guna SAMSUNG lagi walaupun selalu TERGODA dengan tubuh badan SAMSUNG yang menawan tapi apalah guna kalau luaran ja nampak cantik, tapi dalaman MENDUKACITAKAN ...

1st experienced dengan SAMSUNG NOTE 1 , ok itu dah jadi barang antik, patut masuk muzium kot NOTE 1 ni .... 2nd experienced dengan SAMSUNG TABLET 10.1 .... punya kita jaga elok elok, tapi hampa juga bila tetiba tablet tu rosak ... bukan heavy user pun , bukan hari2 layan internet kat tablet tu, then hari hari bateri kena caj, tapi tetiba BINGUNG ja tablet tu tak ON, then ON kejap masalah tak boleh caj pula ... haish!!!! mengeluh panjang ............ buying those tablet with a price RM2K is not cheap yo ;(((

bukan benci SAMSUNG, tapi they should improve their product quality.

cheers.


No comments:

Post a Comment