5 entry terhangat di bulan Jun 2016

Hi there,

Sejak bulan puasa tu kan, rasa mcm malas sangat nak menulis blog ... lil' armies pun nowadays time tidur dah berubah ... kalau dulu budak berdua ni tidurnya serentak di waktu siang, now dah berbeza ... hurm, so a bit hard nak berinternet , banyak sangat gangguan kalau lil' armies bangun ... kejap sorang nak itu, kejap sorang nak ini ... haish! anak punya pasal, so kita layan saja T_T

kalau malam once anak anak dah tidur, mmg tak menghadap komputer la, coz all the kerja kerja rumah mrs pip siapkan di waktu malam ... nak melipat kain, nak mengemop lantai, nak mencuci tandas ke apa whatever kerja rumah memang mrs pip buat sebelah malam coz siang tu memang try the best untuk spend time dengan bebudak berdua ni T_T

what's hot in June?

#1


Beli pam susu Autumnz Bliss yang murah dari LAZADA


#2


Pengalaman pumping breastmilk menggunakan pam susu jenama AUTUMNZ yang best!


#3


Hamper percuma dari Drypers


#4

Jangan terpedaya dengan Jualan Murah Raya !


#5
Bila anak berimaginasi

so, how's raya korang? still attend rumah terbuka?
makan tu makanlah juga, tapi kesihatan perlu jaga,
jangan time puasa punyalah slim sampai semua orang impress,
tapi after raya, habis semua lemak diternak T_T

front cover
6" x 6" softcover 40pages

nak story la sikit .... yeah, akhirnya siap juga photobook untuk lil' Amin .... cuak la hari tu somewhere in April voucher code deactivated padahal voucher code tu still valid lagi .... nasib baik photobook bagi response pantas after mrs pip info dorang thru email ....

back cover
dan finally, siap juga .... mrs pip memang suka guna perkhidmatan photobook untuk mengabadikan kenangan / memori our family .... lepas ni, ada satu lagi photobook mrs pip order, yang tu 100pages, hardcover punya .... harga pun reasonable , rm129 (exclude postage) .... later mrs pip share once dah siap ....

so far, servis photobook ni tidak mengecewakan ... mak mak sekalian pun boleh jer buat photobook ni, once anak anak dah besar, adalah juga kenangan yang boleh dikongsi bersama T_T ....

 

No comments:

Powered by Blogger.