Naik lagi 0.2kg

11:28:00
hi there,

kita belanja bagi bunga jer lah
so hari tu once again la kita menimbang berat badan ...
this time mrs pip timbang sedikit lewat .... ahaks!
selalu teruja nak timbang awal bulan kan,
ni dah masuk tengah bulan mei baru teringat nak menimbang T_T


kuang kuang kuang ....
bukan semakin turun,
tambah lemak lah pula ...
naik 0.2kg!

oh my osh kosh baby gosh gosh ...
hurm ....
now puasa,
cool please mrs pip ...

now dah 63kg ni ...
sukarnya nak buang 3kg terakhir ni ....

tak pe, usaha tangga kejayaan,
jangan pernah putus asa ....
so far 7kg dah buang kan,
lagi 3kg ni, GO mrs pip
*support diri sendiri*

p/s : pasal berat makin naik, so kita belanjan bagi gambar bunga untuk sedapkan hati sendiri,
hohoho ....


No comments:

Powered by Blogger.