Lil' Iman once upon a time - Cerita Cinta Surirumah

Thursday, 9 June 2016

Lil' Iman once upon a time

hi there,

spring cleaning lagi! ...
tapi bukan bab bab nak mengemas rumah, ni mau kemas folder di laptop ....
haish! banyak sungguh folder sana sini, mcm mcm isi ....
pening kepala ...

so, mrs pip bagi spring cleaning dulu , ingat rumah ja perlu spring cleaning?
no no no, laptop pun perlu juga .... smartphone pun perlu juga , ntah apa apa yang di'save' kan,
lepas tu terbiar terkubur dalam memory kan, last last baru bising apasal memory full!

tengah kemas kemas tu, jumpa few gambar lil' Iman ... ni time lil' Iman still a baby la kan ... eh baby ke? ... Iman once upon a time .....



lil' Iman and wawa .... dua budak kecil yang selalu buat rumah poh poh riuh rendah jaman dulu dulu T_T
habis poh poh korang kerjakan!
ni nak kemas folder laptop ni, boleh tahan lah juga ambil masa ... ish, serabut mrs pip nak mengemas ... korang pun janganlah mcm mrs pip dah bertimbun folder, baru nak mengemas .... kang nnt nak mencari data di laptop tu, banyak punya slow oooo .... 



No comments:

Post a Comment