Sekadar mencuba , perlu ke tak? errrr .... - Cerita Cinta Surirumah

Monday, 9 May 2016

Sekadar mencuba , perlu ke tak? errrr ....


so hari tu selepas berjaya mencari microwave yang diinginkan, so kitorang singgah kejap di Signature, Karamunsing ........ antara banyak2 kedai serbaneka, kedai Signature ni memang menjadi kegemaran mrs pip ........

kalau masuk di sini, memang section baby and kids la jadi sasaran utama T_T .... banyak betul benda menarik ada dijual di sini T_T .........

so, hari tu niat nak bagi lil' armies hadiah birthday (lil' Amin 1 year, lil' Iman 3 year) , tapi tak tahu nak bagi apa kan, then terfikir la nak belikan askar2 kecil ni tricycle kunun :) ........ Signature ni jual banyak tricycle yang cantik2 tapi kaler dia untuk girls ja semua :(


the one and only yang ada design untuk boys pun yang lil' Iman try ni ... harga kalau tak silap RM319.00 sebiji ........ beli memang nak beli, tapi bila fikir balik, tempat duduk belakang untuk lil' Amin tu mcm tak best :p ........ hurm ..........

plus, lil' Iman mcm tak minat langsung benda  ni .... lil' Iman try pun after mommy yang terover nak juga lil' Iman try kan , budak ni try la juga nak bagi mommy happy :) .........

end up, tak jadi beli ..... hohoho .........

then mr.Husband cakap, better beli twin stroller, lagi best nak angkut budak2 ni kluar shopping + jenjalan + outing outdoor .......... errrr, ok later I think think ya T_T


see, time shopping barang kena tolak 2 trolley untuk letak dua askar kecil ni .... kalau tak, memang tak tershopping la mommy daddy  , walhal cuma nak shopping sebiji dua barang ja pun .... lil' armies ni tak boleh masuk satu trolley yang sama, asyik nak berebut barang ja lah kerja dorang ni .... mommy yang fening lalat T_T .........

maybe kalau ada twin stroller, bolehlah daddy tolak korang pusing kedai, while mommy cari barang yang perlu dibeli ......... bagus juga idea mr.Husband nak beli twin stroller tu kan ........ hua hua hua, tetiba nampak McLaren Graco bagai dalam kelopak mata :) eyebag betullah!

No comments:

Post a Comment