Kek kawin tiga tingkat merah menyala yang SUPERB ! - Cerita Cinta Surirumah

Saturday, 7 May 2016

Kek kawin tiga tingkat merah menyala yang SUPERB !



hi there .....

finally ....

discussion after discussion, confirmed juga menu katering yang diorder oleh pelanggan Pip Little Food Business T_T ........ rasanya dua tiga kali lah juga pelanggan kitorang tu tukar menu, kejap nak tu kejap nak ni ....

last few days sebelum katering, baru bagi confirm yang betul betul punya menu :p .........

so, today is her big day ..... selamat pengantin baru Leeja & AG T_T

kek yang belum di'assemble'
yang ni pula , her wedding cake ....... this one, complimentary gift from Pip Little Food Business .... 3 tier 6kg wedding cake ........ yang ni still dalam our promosi brochure ....

so anyone yang tengah mencari katering awesome sekitar KK, why not contact us T_T , manatau kita 'berjodohan' kan kan kan .... dan kalau ngam terma rundingan, boleh dapat complimentary gift T_T , hohoho ........

p/s: complimentary gift cake ni still dalam promosi, sehingga diberitahu kelak .... but still insya allah we'll give another complimentary gift yang lain once promosi kek ni dah habis :p ............ rezeki memasing kan .....



setting meja pengantin
p/s: tapi kita cuma supply dome, plates, spoon and fork , tissue & glass

yang alas meja dan cover kerusi tu, kita tak supply yer


yang ni pula setting meja VIP, 
customer request untuk setting dua meja VIP


sila lah menjamu selera,
buffet style T_T



No comments:

Post a Comment