Belanja Jalan - Cerita Cinta Surirumah

Wednesday, 11 May 2016

Belanja Jalan


awal pagi lagi mrs pip dah sorong anak naik stroller .... dah asyik asyik lil' Amin sebut bumbum bumbum bumbum, so better belanja lil' Amin jenjalan kejap.....

seawal jam 6 mau naik bumbum, dahlah pagi tu mommy banyak sangat task kena buat, kena siapkan .... kalau tak siap, habislah mommy kena jeling daddy , ngee!

tapi anak punya pasal, so mommy beralah lah sedikit .... layan kejap kemahuan anak mommy yang sorang ni .... lucky your abang kuai kuai main di playroom kan .... kalau abang pun bising bising mau naik bumbum, hurmmmmmmmm , memang wajiblah sangat mommy and daddy beli twin stroller untuk korang berdua kan T_T


see, dah jenjalan sekitar rumah pun still grumpy tak hilang ...........ndak mau masuk rumah , nyanyat mau jenjalan :( , hohoho .... mommy ada kerja la sayang,next time kita jenjalan lagi pusing keliling taman perumahan hokey .......insya allahT_T

p/s: teringin nak beli twin stroller, anyone tahu harga twin stroller yang murah (less than RM700)? .... merata cari di online shop, tapi shipping mahal wooooo ;(


No comments:

Post a Comment