Pilihan blogger templates yang cantik cantik di BloggerCandy DOT Com

12:00:00
recently mrs pip 'renovate' blog yang berusia setahun ni ...
cari punya cari blogger template yang berkenan di hati,
terjumpalah website ni ... www.bloggercandy.com


memang serius pilihan dia semua sweet sweet,
best best .. rambang mata mana mau pilih ...
yang best of course la template yang dia bagi ni FREE
*terbeliak biji mata*
selalu kalau template mcm ni, kena beli kan kan kan
level level mcm PREMIUM template you olls

jadi, mrs pip pun mana mau lepaskan peluang
dapat template FREE yang best,
mestilah grab satu!

bukan FREE ja, siap buat live demo
bab ni penting, before korang download/intstall,
better tingu dulu live demo,
sesuai dengan konsep blog korang ke tak,
suka ke tak, cantik di mata korang ke tak
so, tak la buang2 masa install lepas tu tak suka
then tukar template lain ...ouch!

meh sini mrs pip bagi bagi korang tengok
beberapa template yang mrs pip suka





Ocean Daydream ni menjadi pilihan kalbu
memang dah lama mencari template mcm ni,
konsep simple dan almost minimalist



tau tak mcm mana nak install template ni?
senang jer .... bloggercandy ni punyalah baik hati,
siap bagi cara cara "how to install" lagi T_T,
tak caya??? korang KLIK LA SINI, baca elok elok tau,
lepas ni mesti korang berjaya install

harap membantu T_T ^ ^

No comments:

Powered by Blogger.