Budak menyusu di tingkap , alamak! budak dalam bahaya ... - Cerita Cinta Surirumah

Wednesday, 30 March 2016

Budak menyusu di tingkap , alamak! budak dalam bahaya ...


di suatu waktu dahulu ....
at our merphin house , kekadang lil' Iman ni request yang bukan bukan,
dah elok elok menyusu di tempat yang seharusnya,
see, kat tingkap jugalah lil' Iman nak ...

anak mommy ni, why la suka menyusu di tingkap?
ni kes mau tingu monkey la ni *serius depan tu ada monkey pencuri buah*
lil' Iman menyusu elok elok,
yang penting, sila habiskan susu itu T_T
nnt membesar jadi anak yang sihat dan kuat :)

tapi, lepas ni, janganlah menyusu kat sini lagi yer,
lil' Iman kan boleh menyusu di atas tempat beradu yang mommy sediakan
lebih molek kan kan kan ....
ni kalau lil' Iman tertidur time menyusu kat tingkap ni,
mommy kena angkat lil' Iman and letak atas tilam kan ...
*nasib baik mommy tak cuai, tapi kekadang terlupa juga lil' Iman menyusu kat tingkap*

so mak mak sekalian,
kadang kadang nampak mcm safe kan
anak anak menyusu mcm ni,
tapi ekceli boleh mengundang kemalangan
juga kalau kita cuai ;(

happy parenting , xoxo
cheers T_T

No comments:

Post a Comment