Amalkan membaca selawat 3x setiap selepas solat 5 waktu

00:00:00

salam jumaat yang indah ... pagi pagi korang rasa macam malas ja coz banyak assignment tak siap lagi .... buntu fikiran untuk buat segala mcm assignment, mcm ada idea, tapi eh eh how to start aaaahhhh???

jom selawat 3 kali setiap solat fardu, insya allah segala kebuntuan fikiran tu akan hilang .... alah, bukan susah pun untuk selawat 3 kali jer , 3x okey , bukan 30x, 300x 3000x no no no .... senang kan ... just 3x setiap kali habis solat fardu ... cubalah.

cheers!

No comments:

Powered by Blogger.