Style rambut lil' Iman dan lil' Amin yang bakal jadi ikutan ramai T_T - Cerita Cinta Surirumah

Thursday, 11 February 2016

Style rambut lil' Iman dan lil' Amin yang bakal jadi ikutan ramai T_T

hi there,


ok, seriously, memang mrs pip kadang kadang terasa macam mau tukar hair style lil' Iman dan lil' Amin ... bagi panjang sikit then boleh la kasi sikat tepi dan buat wavy wavy hair mcm budak kat dalam gambar di atas tu ... mesti dua juta enam belas kali hensem anak mommy ni kan ....

lepas tu eh eh, better buat rambut pacak pacak just like mr.Husband .... ataupun pacak pacak ala ronaldo .... tapi, tiap kali tiba 'the hairstyling time', mrs pip punya hairdresser ni tetap buat style yang sama jerrrrrrrrrr ..... tapi style ni la yang buat lil' Iman dan lil' Amin disukai ramai, ahaks!


memang ta kuasa mrs pip tingu rambut lil' Iman yang dah 'panjang' ni,
so harus la kena trim sedikit kasi hensem


tada! ini lah hasilnya ... the one and only style for lil' Iman .... glamor you!


ni pula lil' Amin yang sungguh serius kena gunting rambut ...
baby super cute T_T

lil' Iman n lil' Amin ni kalau bab2 gunting rambut, very the cooperative .... thumbs up boys :)) .... jimat shampoo lepas ni, ahaks ....

cheers

No comments:

Post a Comment