Kesian Nawra (berusia 10 bulan), ditampar oleh pengasuh!

10:38:00
aduhai ... kesiannya pada nawra ...
baru berusia 10 bulan,
dah kena penampar ....

hellooooooooo kepada pengasuh si cantik nawra,
nawra tu still baby lagi,
tiada daya upaya,
kau tampar nawra,
nawra tak reti mau tampar balik ....

apakata kau tunggu hingga nawra besar,
kau tampar dia time tu,
cuba tengok dia tampar kau balik tak!

kredit : di sini

seriously, memang mrs pip rasa marah
bila baca artikel ni ...
marah pada pengasuh anak yang bernama Nawra,

kalau awak tu cik pengasuh tak suka
nak menjaga Nawra, bagitau la kat parents dia,
bukan main tampar2 ja suka hati busuk awak tu!

amboiiiiiiiiiiii.... duit gaji awak nak,
tapi amanah yang perlu awak jaga,
awak zalimi sesuka hati awak!!!!!

tunggu ja balasan awak,
tunggu Allah zalimi hidup awak pula!

hampagas 7 langit bumi *serious marah*

sweet littke Nawra ...
tak terbayang macam mana wajah yang sweet ni
boleh ditampar oleh si pengasuh yang jahanam!

kepada Nawra,
semoga awak sihat dan membesar menjadi
insan yang baik. Amin.

No comments:

Powered by Blogger.