Hajat hati mau tingu Ola Bola - Cerita Cinta Surirumah

Thursday, 25 February 2016

Hajat hati mau tingu Ola Bola

hi there,

hari tu hajat dihati memang mau pigi tengok ola bola
so, mr.Husband yang baik hati pun ajak pigi suria shopping mall
ngam ngam pula time sampai suria tu, lunch time,
jadi, elok pigi makan dulu, then baru pigi tingu wayang ...

muka teruja untuk tingu ola bola
kita lunch at our fav place,
mcm biasa lah kan, tempat ni selalu ja penuh,
tapi this time no need to wait for seating,
ada table yang kosong ...


lil' Amin as usual tak boleh tinggal since still BF sepenuhnya,
lil' Iman stay at his poh-poh house


muka riang ria lil' Amin dapat main spoon ...

so lepas makan , kita pun naik la tingkat 7 (eh ya ke 7th floor),
untuk check jadual Ola Bola ...
next show jam 3.15pm la ... lewatnya!

lewat mula, lewat la selesai show tu,
lewat la juga balik rumah ...
hati mommy dah rindu dengan lil' Iman T_T

nextime ja la pigi tingu ...
ndak pun minta satu CD free dari si Casey Ola Bola tu,
muehehehe .....


ndak dapat tingu #OlaBola tu ndak pa la kan,
tapi dapat juga mrs pip lepaskan rasa mengidam
mau makan popcorn ... so belilah satu box yang super large!

cheers.

No comments:

Post a Comment