Beli CRAYOLA dari MySale.com

hi there,

hari tu time tengah mrs pip buat spring cleaning, mrs pip terjumpa la this barang yang sudah lama sesangat dibeli, tapi never been used ....... simpan jadi pekasam gitewww , ouch!

since memang hajat di hati tahun ni mau bagi lil' Iman home schooling sebagai persiapan for his pre-school next year, so memang awesome la sesangat jumpa barang2 mcm ni, walaupun sudah lama sangat dibeli,  kinda 2 years ago tapi still dalam keadaan elok .... yeah ...


ni la barang lama yang ditemui ketika spring cleaning hari tu!


aktiviti mewarna lil' Iman

Crayola ni mrs pip beli di MYSALE.COM .... mrs pip masih ingat lagi reason kenapa mrs pip beli crayola ni pasal mau sangat beli GEL MARKERS tu, yang ada cool effect on the dark paper, well hari tu hajat di hati mau buat planner sendiri .... 

mrs pip beli barang2 ni somewhere end of 2013, now dah masuk 2016 mrs pip oiiiii, tapi langsung ndak sentuh pun barang ni .... beli ja la, then simpan jadi pekasam sampai terlupa benda ni .... ahaks!  


ni semua beli satu pakej except warna pensel faber castel tu ... tu pensel warna dapat percuma time beli susu lil' Iman, mrs pip ada dua kotak warna pensel ni ... tu pun simpan ja dalam box coz no one yang pakai, memang tunggu untuk digunakan oleh lil' Iman :))

yang CRAYOLA ni ada window mega markers, ada 4 warna .... ni boleh conteng conteng la korang punya pintu . tingkap kaca or kedai2 yang mau suka buat deco di kaca pintu tu memang sesuai ja guna CRAYOLA window mega markers yerrrrr .........

then ada gel markers, ni ada 8 warna  .... dan kononnya ada cool effect on dark paper ... ni la sebab utama why I bought CRAYOLA, tapi end up mrs pip langsung ndak da pakai, coz time tu busy jaga lil' Iman yang still small so keinginan untuk buat paper arts dihentikan sementara ... then pregnant lil' Amin pula, so kinda busy jaga anak la gitew these few years .... muehehe...


tada! Iman 1st coloring time ....
comotnya!

dan satu box lagi is washable crayon yang ada 24 warna ............ crayon ni memang high quality, dan cantik ja kalau mewarna, unlike kebanyakkan crayon yang boleh tanggal mcm ala ala lilin tu kan, yang ni warna dia memang fine gitewww ....

untuk CRAYOLA 3-in-1 set ni, time beli di MYSALE.COM tu plus kos penghantaran, mrs pip bayar dalam kalau tak silap around RM55.00 or RM60.00 (ingat ingat lupa la pula) ... quite cheap la kan coz time pigi Toys R'Us hari tu, mrs pip check harga quite expensive juga untuk 3 set ni ...

mrs pip memang suka beli barang di MYSALE.COM , banyak la juga barang yang mrs pip cekup di website ni coz harganya quite murah cuma yang tak tahan tu the delivery process memang agak lama , dalam 3 minggu mcm tu la baru dapat barang, ada juga yang sampai 4-5 minggu ... 

kalau korang  rasa rasa mau beli barang yang over-the-sea pada harga yang berpatutan, memang boleh cuba jer beli di MYSALE.COM .... tapi korang kena lah bersabar untuk receive barang2 tu, bukan beli hari ni, dua tiga hari sampai ... no no no .... kena tunggu up to 3 weeks hokey ....

about lil' Iman's home schooling activities, nnt mrs pip upload gambar2 lil' Iman mewarna guna CRAYOLA ... mrs pip gatal hati mau mewarna bersama lil' Iman ... kan best kalau time jaman sikul mrs pip ada CRAYOLA ... hurm *mode mengenang jaman kicil2 dulu* .... 

review tak seberapa, tapi hope membantu korang yang mencari crayola untuk si kecil korang T_T

cheers.

No comments:

Powered by Blogger.