Holidays-way like Mr.Husband with Atlantic 200 ... T_T muehehehe T_T

Salam semua ....

Hari yang indah untuk mr.Husband bersiar siar bersama his cute boat :) , memang buat hati mrs pip manyak cemburu ohhhh .... kita pon mau juga naik itewww boat ma!


mr.Husband happy face T_T




seronoknya berdayung
~row row row the boat~





sungguh santai






 pusing pusing kolam dlm taman


the inflatable boat ~atlantic 200~

memandangkan our little garden tu ada kolam yang sungguh la cetek, kononnya untuk ternak ikan air tawar *tapi projek ikan air tawar memang buat mrs pip tawar hati*, tapi mcm ndak juga jadi jadi tu projek, so better buat projek lain kan *back up plan ma* ....

setelah berfikir fikir since hari tu, mrs pip fikir better manfaatkan kolam tu sebaik baiknya dan yang paling penting hati boleh gembira, so dengan akal yang sungguh cerdik wife si mr.Husband ni, mrs pip pun proposed la "better beli inflatable boat ni kan, mesti best bagi lil' Iman and lil' Amin main" sambil tingu muka mr.Husband dengan penuh harapan dia bagi green lite untuk beli inflatable boat itewww .....

mr.Husband ni mmg suka ja layan wife dia ni yang memang sengal kekadang untuk beli mcm mcm barang, so tanpa fikir panjang, mr.Husband cakap "belilah kalau mau, bagus juga ni".... *jangan jeles*, ngee...

yeah! 99juta kali senangnya dalam hati, kalau pucuk dicita ulam mendatang kan, ahaks! so, lepas ni memang bukan sahaja boleh berpiknik in our humble garden tu, tapi boleh bermain dayung sampan woooo ..... memandangkan kos sara hidup semakin meningkat, so kena cari jalan untuk berhappy hour cara kos efektif *murah* ..... siapa mau join berpiknik dgn mrs pip? ada pakej berpiknik dan berdayung sampan, dan juga aktiviti petik roselle! hoooray .............. harga pakej percutian mcm ni murah jaaaaaa , RM20/pax, makan ditanggung ... nnt boleh buat barbeque sekali, ngee! 

so parents, kalau korang bosan dgn aktiviti percutian korang yang asyik2 buat benda yang sama, apa kata korang beli inflatable boat yang cute mcm mr.Husband pakai tu, then bolehlah berkelah di tepian pantai sambil main bot, buat BBQ bersana family & friends, mesti best kan!

p/s: snap photos using my cute casio exilim :)

selamat bercuti!

No comments:

Powered by Blogger.