Budak kecil yang ketagih ubat .... Layan ja lah! - Cerita Cinta Surirumah

Friday, 14 August 2015

Budak kecil yang ketagih ubat .... Layan ja lah!

masalah negara betul kalau budak kecil ketagih makan ubat .... dia ingat ubat ni macam minum air, atau macam minum susu kot .... asyik asyik mau minta minum ubattttttttt, minum ubatttttttttt .... kalau ndak bagi ubat, meraung satu alam la namanya .....

eh eh, sedap sangat ka ubat ni sampai minta berkali kali ....  ?????


punya happy dapat makan ubat

lil' Iman ni memang pantang kena offer makan ubat, laju cepat dan pantas mengalahkan internet 4G itewwww, sure dia sangat gumbira dapat momom ubat ... berbeza sangat dgn si lil' Amin yang sukarrrrnya mau makan ubat kalau sakit .....

ni cara untuk makan ubat ...
v
v
v
v
v


mula mula, minta mommy isikan ubat dalam syringe ni


suck the syringe sehingga ubat masuk mulut


slow slow makan ubat


sambil watching favorite channel


yeah, ubat dah habis ....
so minta lagi dengan mommy ....


asal habis ja ubat, muka lil' Iman dari happy terus jadi muka blur .... mommy, mana ubat ah? .... amboi, soalan tuuuuu, sungguh clever kan ..... buat buat muka confuse, then ask for more la tu ....


cer teka , ni ubat apa? 


lil' Iman layan ja though mommy tipu kunun ni ubat ...


siap buat muka gumbira lagi


ni entah kali ke berapa dia minta ubat

ahaks, ni jus roselle yer lil' Iman ... sila minum dengan gumbira ... asal minta ubat ja, mommy bagi jus roselle, asal minta ribena ja, mommy bagi jus roselle  .... ni homemade roselle juice ... thanks to daddy yang tanam pokok roselle di kebun kan .... :))

cheers! .... lepas ni kita minum jus roselle lagi hokey .... nnt mrs pip post entry buat jus roselle okey ... sodap! tambah tambah cuaca panas, mmg awesome minum jus roselle ni ....


No comments:

Post a Comment