When Lil' Amin turns 8 months .... semakin cheeky la dia .... - Cerita Cinta Surirumah

Tuesday, 28 July 2015

When Lil' Amin turns 8 months .... semakin cheeky la dia ....



lil' Amin n lil' Iman - raya mood -
muka yang cheeky cheeky chipumpum kan 

yeah .... tup tup lil' Amin dah 8 bulan on 11.07.15 (entry lewat hokey, mommy busy buat biskut raya kan that day, ngee) .... lil' Amin sekarang ni laju ja merayap kan ... lagi laju kalau lil' Amin saw his abang menyusu, mau tidak lil' Amin rebut botol susu si abang ....


lil' Amin yang ternampak botol susu si abang


muka budak innocent


alahai, bilik yang sentiasa bertarabur


pemangsa menunggu masa yang sesuai untuk menyerang


cubaan yang berani oleh si adik

mcm ni la telatah lil' Amin, suka sakat sakat abang ... kejap lagi abang balas balik dik oiii ... lil' Amin juga yang cry cry ... 


eh, mood abg yg baik ... no gaduh gaduh arrr,
very alhamdulillah


then abg sambung minum susu 


n lil' Amin hadi gudboy not rebut rebut botol susu abang

at the age of 8 months, lil' Amin ada dua batang gigi bawah, n sedang belajar untuk duduk ... lil' amin pun dah tahu melambai kan, every time mommy said bye-bye, mesti lil' Amin lambai balik showing his bye-bye hand!


lil' Amin yg happy playing alone,
abg tengah sleep sleep,
masa yg sesuai utk caras semua toys, ngee ...


playing with gummy the army


kepala dul chak yg hensem, ahaks


as a mommy, mmg best tingu lil' armies kalau boleh selalu happy together kan


si abang yg slalu suka letak kaki atas badan si adik ..
apa motif ni?


si abang buat apa tu?
urut badan adik ka?

lil' Amin nowadays sudah pandai demand kan, asyik mau berkepit dgn mommy, marah marah kalau mommy letak dlm stroller kan .... asyik minta perhatian jaaaa .... since aksi nangis duduk di stroller tu sungguh huduh :)) , so moomy ndak upload gambar lil' Amin hokey ... kita upload gambar yang ceria jerrrr, ahaks ...


lil' Amin yang demam, tapi still boleh happy face


ni aksi mau masuk tidur


sepertia biasa, lil' Amin akan mulakan percubaan untuk merampas 
botol susu abang ....


percubaan lil' Amin yang selalu gagal
coz si abang mmg tak akan share his botol susu


lil' Amin and daddy ...
eh pergi mana ni?

to lil' Amin, semoga membesar dengan sihat, sentiasa gembira dan jadi adik yang baik :) ... jangan asyik rebut botol susu abang Iman ok ...cian abang mau minum susu kan .... cheers my son!


No comments:

Post a Comment