Jalan-jalan di kebun versi sihatkan badan di bulan puasa - Cerita Cinta Surirumah

Thursday, 16 July 2015

Jalan-jalan di kebun versi sihatkan badan di bulan puasa

yeah ............. raya dah dekat ......... hari tuafter sahur, mrs pip n mr.husband hardly to go to sleep, so once dah siang, mrs pip n mr.husband pigi tingu kebun yg ndak seberapa itewwww .... siap bawa our lil'armies gitew....

mrs pip ni sekali sekala ja la pi jenjalan di kebun walaupun kebun tu just depan rumah kan, well ndak da luxury time untuk lawat kebun, almaklumlah kan, kena jaga ni lil' armies full time kan, but wait few more years, the time is mine! ... hahaha ....

layan ja gambar di bawah using my casio exilim yg super cute iteww, ahaks !



apa tu?


eh eh, ada pokok roselle la ....



mmg best kalau ada daun kunyit kan, 
nnt kalau mau masak ikan masak kunyit, yummy yummy ni
guna daun kunyit ....


ni tangan siapa? cer teka?


lil' Iman yg terpegen dgn kejelitaan pokok lemon,
 hehehe


siap ada kangkung lg ...
masak sambal belacan pon sedap!


lil' Amin yg sungguh serius!


jom petik kacang panjang


our little humble house



chicken in the house





budak yg happy nampak dragon fruit
"daddy, momom buah"




"daddy. best la jalan jalan here"


kumpulan dul-chak kepala botak
tiga sekawan ...

"mana mommy ah?"

to be continue .... mcm ni la versi sihatkan badan di bulan puasa, sekali sekala kenalah keluarkan peluh , jenjalan mcm ni pun dah kira ok .... 

cheers .... :)

No comments:

Post a Comment