Makan Time @ Natural Kitchen, Suria Sabah

recently mrs pip went out with mr.Husband for shopping.... ya la kan, kita dah masuk puasa, after that raya, so tau tau la shopping complexes ni, kalau masuk time raya mesti sesak la sangat kan.... mrs pip mmg malas sgt jenjalan kalau tempat yang crowded ni ... 

so, lepas dah siap shopping, mr. Husband ajak makan, pilih punya pilih mau makan di mana, end up mrs pip setuju untuk makan di japanese shabu shabu, Natural Kitchen itewww ...


awesome food from natural kitchen, 
layan steamboat this time


food for 2 ni, harganya ialah rm69, 
for mrs pip, harga ni quite reasonable
termasuk dessert


mrs pip n mr. husband pilih mi kuning,
kalau ndak mau mi ni, 
boleh pilih nasi atau bihun :)

bukan selalu mrs pip makan di kedai mcm ni, coz slalunya mrs pip prefer makan di Upperstar ... pigi mana mana pon, mesti mau singgah Upperstar kalau bab makan ... well, the restaurant very comfortable bagi mrs pip ... ;) plus harga pun very berpatutan ...


yum yum ... ndak sabar mau cook cook n eat eat ...
kalau ndak mau tu daging kambing, 
boleh tukar dengan daging ayam


mr. husband yang teruja untuk makan!


jemputlah makan ...
bon apetit


kedai ni bersih n selesa,
so mmg i loike!


ok incik suami, jgn malu malu untuk momom


eh eh, chipumpum pun ada ...
where is abg iman?


:)) bersemangat mrs pip untuk makan,
sambil breastfeedkan lil' amin,sambil makan ...


tengah layan dessert ... pudding n fruit
nasib baek bawa nursing cover :))
selesa sikit untuk breastfeed kan lil' amin


so korang pun yang bosan bosan asyik makan
kfc, mc'D, BK ... bolehlah try Natural Kitchen


jom lah bershabu shabu ...
kedai ni ada cert Halal ...
daebak!

and thanks to mr.Husband coz temankan mrs pip shopping, lepas tu kena jadi helper untuk angkat segala barang yg mrs pip beli, then kena layan lil' Amin lagi while waiting mrs pip pilih pilih barang (lil' Iman ditinggalkan, thankx my SIL yang sudi jaga our lil' Iman) ....


tada, antara barang yang berjaya dicekup
from the mall :)

No comments:

Powered by Blogger.