Lil' Amin 1st Outing Yang Tidak Best ... :((

sedang kemas kemas folder di laptop, terjumpa pula folder time lil' Amin 'Let's go to the zoo' ... alahai, time ni lil' Amin berusia 40 hari ... gigh pula mrs pip mau jenjalan ni though time tu baru ja 40 hari bersalin ...

how we ended pigi zoo, mrs pip pun dah lupa, cuma hari tu bila sampai ja di zoo, alamak, cuaca sangat tidak menyebelahi kami la pula,rintik rintik hujan bertukar menjadi hujan lebat :( sob sob, terpaksalah mrs pip berehat bersama lil' Amin (in his stroller) di gazebo yg disediakan ... lil' Iman pula mr.Husband bawa redah je jenjalan di zoo ...


terpaksa berteduh di gazebo, 
while waiting hujan reda,
aktiviti makan makan


lil' Amin yang tidur lena in his stroller,
time ni mr.Husband dah bawa lil' Iman jenjalan
walaupun hari hujan ...
payung tu mr.Husband ndak bawa, malas mau pakai ...


next time kalau ndak hujan,
kita datang lagi sini ok insya allah,
nnt bolehlah lil' Amin tingu the animals ok 


since mommy and lil' Amin ndak dapat pusing pusing zoo,
kita snap snap di sini ja lah ...
on the mau balik da ...


eh eh, abang iman pun mau bergambar juga ...
nice head bro!


lil' Iman punya happy dapat naik 'bum bum' ...
ok, nextime kita ride the real train ....

hurm, lil' Amin 1st outing ni mcm ndak berapa menjadi la kan, the whole day hujan kan... time jalan dari rumah, cuaca ok ja, sampai sampai ja di zoo., terus hujan ... #memorilalu

now, anak mommy lil' Amin ndak lama lagi 8bulan ... semakin banyak karenah ... abang iman pun >2years, makin manja la pula ... hope both of anak anak mommy ni, grow up well ok ... lots of love from mommy and daddy.

No comments:

Powered by Blogger.