Bersuka ria di Molly Fantasy @ Imago, KK Times Square - Cerita Cinta Surirumah

Sunday, 7 June 2015

Bersuka ria di Molly Fantasy @ Imago, KK Times Square

hey ayah, bapa, daddy, abah dan seangkatan dengannya .... mrs pip ada guuuuuddddd news ..... kalau wifey2 korang giler shopping siap bawa anak bagai, and very the susah mau shop shop sambil jaga anak kan, tell you what, di IMAGO itewwww ada tempat yang best untuk semua daddy daddy yang malas penat letih untuk ikut wifey2 ni shopping sambil jaga anak ....

di mana? di mana? ............... ngee :)) sila senyum lebar lebar ya daddy daddy sekalian .... anak anak pun sila senyum gumbira ....


gummypie yg very the penat mau walk walk ikut si mommy shopping
.... wait ya lil' iman, mommy ni byk brg lagi mau beli ....

so, when daddy pon sudah penat mau main kejar kejar around the mall, then letih mau dukung si gummypie, so daddy brought him here ... mana ni?

attttttttttttttt molly fantasy, 2nd floor di Imago hokey ....


sila main puas puas .... senang daddy jaga kan .... 
mommy pun senang mau meronda mall without worries ...

tempat ni mmg sesuai sgt untuk biarkan anak anak bermain with our little supervision, byk pilihan mainan, pilih jerrr mana mau main .... mmg awesome! daebak you olssss ..... gummypie pun tak hengat dah kat mommy dia, busy mau bermain ...


sambil main sambil minum susu


kapal selam, very the shiny blue
cutenya


eh eh, my son ni busy pula buat inspection


where are you going?


eh eh, thomas pun ada


siapa ni? .... iman new friend ka?


eh eh, janganlah rebut rebut ...
these kids trying to push out lil' Iman,
but lil' Iman fight back 


what r u doing iman?
.... swimming time.....


yeah .... many bola ....
ambil satu bawa balik la ni .... :)

so guys, kalau wifey mau shop shop and korang kena jaga anak, just bring your kids to molly fantasy kan, senangnya shop shop di IMAGO ... mrs pip very the suka hati tau ...

hehehe, happy shopping.

No comments:

Post a Comment