Aktiviti menunggu si Mommy bersiap

once dah jadi mommy ni, banyak perkara yang seronok yang boleh dikongsi bersama anak anak ... mcm mrs pip ni, antara perkara yang mrs pip suka buat with the little armies ni ialah snapshot ...

mrs pip mmg suka ja click click gambar lil' Iman n lil' Amin ni, ada happy mood ada juga the cengeng mood ... hurm ... so hari tu, while waiting in the hotel untuk kluar jenjalan, sempat juga lah mrs pip rakam detik detik 'the waiting mood' si little armies ni ....


muka budak yang tengah tunggu his mommy bersiap


bosan main dengan botol mineral tu, 
kacau barang barang adik la


mula mula good boy ja pegang tu wet tissue kan


lepas tu percubaan untuk buka wet tissue


ndak dapat buka, so wait mommy la untuk buka


ok, permintaan tidak dilayan


cuba cara lain untuk buka wet tissue,
sambil si adik pon sibuk mau minta wet tissue tu


coz takut sangat si adik minta wet tissue tu,
bijak pula anak mommy seorang ni,
letak balik wet tissue tu kan


hohoho, now turn adik pula cengeng cengeng mau minta wet tissue ...
then si abang Iman run away, takut nnt dia kena tuduh buat adik cry cry ...
ngee ;))


eh eh, lil' Amin dah diam ... not cry cry dah ...


coz lil' Amin nampak mommy dah siap and we are ready to go!

so kiddo, let's go!

No comments:

Powered by Blogger.