2 years Lil' Iman start reading ..... sungguh #momazing .... - Cerita Cinta Surirumah

Monday, 18 May 2015

2 years Lil' Iman start reading ..... sungguh #momazing ....


amboi, lil' Iman ni sungguh sungguh membaca nampaknya ..... ok lil' Iman, sila baca loud and clear , mommy wanna hear you ..... no answer ..... takde nya dia membaca, dia busy tingu gambar dalam buku tu .... 

then his cousin si wawa datang tolong baca sekali, tapi bila mrs pip mau ambil gambar, sila tingu si wawa yang pandai berposing .... ni anak siapa ni????? .... nnt besar boleh jadi model ... :)) ....


mommy .... bookkkk ....
lil' Iman excited bila dapat buku tu, 
buat macam buku tu hak milik sendiri ya ...
tu buku cheche wawa la ....


mood baik, tiada perebutan berlaku ....


kebetulan mother's day, brother in-law memang pakar buat kek, 
so jom layan kek ni .... sedap ....
kalau korang nak tempah sebarang kek (kawasan membakut),
silalah call my sister in-law ; puan suimeh @ 016-725-4405
kek dorang ni semua yummy yummy and gorjes .....


No comments:

Post a Comment